Sound & Silence
rendezvények idén nyáron is

Dűlőtúra, finom ételek, borok és élőzene a Villa Tolnay birtokon! A Villa Tolnay csapata újra megrendezi a "Sound & Silence" című rendezvényt, méghozzá idén nyáron három alkalommal is.

Philipp Oser tulajdonos és Nagy László borászati vezető egy kulturális eseménynek adnak otthont a birtok udvarán, így a vendégek egy rendhagyó estére számíthatnak, ahol a borkóstoló mellé, most gourmet vacsora is választható. A "Sound & Silence"-re keresztelt rendezvényen, bor, étel és zene kelnek egybe az egyébként csendes és békés Villa Tolnay birtokon.

Az esemény délután négy órakor kezdődik, amikor a borrajongók egy speciális dűlőtúrán vehetnek részt. A másfél órás vezetett programon megmutatjuk boraink születési helyét és mesélünk arról, hogy mitől olyan különlegesek ezek a termőhelyek és az onnan származó borok.

a Villa Tolnay
nyugalmas oázisában

Azoknak, akik kevésbé szeretnék sportosra venni a figurát, a rendezvény 17 órakor indul. Philipp Oser főborászból steak készítő grill mesterré változik, mindannyiunk és a húsimádó vendégek legnagyobb örömére. A könnyedebb fogások kedvelőiről vegetáriánus ételekkel gondoskodunk, illetve olyan különlegességekkel is készülünk, mint a közkedvelt Villa Tolnay kacsa-rillette és házi füstölésű tokhal. Nagy László és az egész Villa Tolnay csapat a megszokott barátságos és profi kiszolgálással kényezteti majd a vendégket.

A nyugalmáról híres Villa Tolnay birtokon ezúttal jazzy és rocky stílusú zenék fognak szólni. Az élőzene egészen este 10-ig szórakoztatja majd a résztvevőket. Természetesen mondanunk sem kell, hogy a kerti party-n elég hely lesz a tánchoz is!

A programot 23:00 órakor zárjuk, amikor lassan elhalkulnak a hangok és visszatérünk a megszokott csendbe. A férőhelyek száma korlátozott, amelyet a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. A dűlőtúra ingyenes, az ételeket és italokat pedig fogyasztás alapján kell fizetni.

image

Részletek, regisztráció

Időpontok:
Június 15. (Szombat) 16:00 - 23:00
Július 13. (Szombat) 16:00 - 23:00
Augusztus 10. (Szombat) 16:00 - 23:00 Helyszín:
Villa Tolnay (Gyulakeszi, Csobánc-hegy 24.)

Program: Dűlőtúra, borkóstolás, ínyenc vacsora, élőzene
Költségek: A dűlőtúra ingyenes, az ételeket és a borokat pedig fogyasztás alapján kell fizetni

Mivel a résztvevők száma korlátozott, kérjük, hogy előzetesen regisztráljon emailben: info@villatolnay.hu

Bízunk benne, hogy sok visszatérő és új vendéget is köszönthetünk majd a rendezvényen!

Üdvözlettel:
a Villa Tolnay csapat